Utställare Info

Ett urval av MeWomans samarbetspartners och utställare 

MeWoman

Vad händer på MeWoman

För alla tusentals besökare..

Mässan öppnar kl 10.00 i respektive ort. 

  • Modevisningar arrangeras på ett uppbyggt podie under två tillfällen på mässan
  • Föreläsningarna startar kl 10.15 och håller på hela dagen med inbjudna föreläsare som  varvas med utställarnas egna föreläsningar.  
  • Artistuppträdanden från kl 10.30 på stora scenen
  • Många utställare från skilda kategorier på varje ort informerar och erbjuder sina tjänster och produkter (Direktförsäljning är tillåtet på mässan)
  • Servering med dryck och mat håller öppet från 10.00 till 17.00
  • MeWomen arrangerar tävlingar och auktioner under dagen för alla besökare

"En mässa för kvinnor

i alla åldrar"

MeWoman


Marknadsföring av MeWoman


Mässorna kommer att marknadsföras med annonser och reportage i lokalpress, morgontidningar och gratistidningar i varje enkild ort.


En mässbilaga kommer att produceras och finnas som underlag till samtliga mässbesökare med en utställarförteckning och övrig information kring vad som sker på mässan. 


Ett föreläsningsschema kommer att presneteras i mässbilagan samt i press och på andra kanaler veckorna innan mässtart. 


Digital annonsering och sociala medier är en stor del av maknadsföringkonceptet som kommer att starta under maj månad för att skapa intresse och nyfikenhet inför varje mässa. 


Under juli månad presenterar vi våra samarbetspartners som kommer att delta på olika nivåer och som kommer att stå för en stor spridning och marknadsföring av Mewoman till presumtiva besökare till mässan. 

Arrangera er egna
aktivitet eller föreläsning

FULLSATT

Inga fler föreläsningstider finns att tillgå för utställare och samarbets-partners. 

Föreläsningar och andra aktiviteter


På Mewoman kommer det att finnas flera föreläsningssalar som samlar ett utbud av olika typer av föreläsningar och aktiviteter.


Här har ni som utställare möjligheten att arrangera er egna föreläsning eller annan aktivitetet i samband med er bokning av monterplats. Vi marknadsför samtliga föreläsningar i våra kommunikationskanaler. 


Vi från Mewoman kommer att arrangera ett enskilt föreläsningsprogram som kommer att att handla om kvinnors position i samhället där vi fördjupar oss i kvinnors rättigheter och tar upp frågor kring ett jämställt samhälle ur politiska, ekonomiska och sociala sammanhang. Mer information om programmet med föreläsare och ämnen kommer att presenteras under maj månad.