För besökare

Föreläsningstider Norrköping den 21 September 
Louise De Geer - Öppetider 10.00 - 17.00

10.30- 11.00 Lilli Öst
Lili Öst började sin scenkarriär på 80-talet i sånggrupperna Family Four och Avec och fortsatte senare som soloartist. Hon har även jobbat i många år som regissör, showproducent, manusförfattare och programledare. I samband med en utbrändhet 2002 valde hon att byta till föreläsarscenen för att dela med sig av sina insikter och hjälpa andra att skapa hållbara förändringar och resultat. Hur F*n tänker vi – egentligen är en stark föreläsning om förändring.11.05 - 11.30 Malou von Sivers
Malou von Sivers kräver ingen större presentation. Hon är journalist och känd tv-profil med egen tv-show ”Malou efter tio”. På MeWoman kommer ni att få ta del av Malous föreläsning kring sin familjehistoria och sitt liv med utgångspunkt från sin romanserie (Mitt hjärtas oro, Olycksbarnet och Inför hans blick) Efter föreläsningen träffar ni Malou i författarhörnan.11.35 - 12.00 Anna Bågstam
Våga satsa och nå dina mål. Ett föredrag om skrivandet men lika mycket om att hitta sin egna talang. Hur går det till att skriva en bok? Vad behövs för att klara av det stora projekt det innebär att få ihop en berättelse och få den utgiven? Finns det fördomar och sanningar om skrivande och författarskap? Mina bästa tips för att lyckas.12.45 - 13.30 Alexandra Pascalidou
Alexandra föreläser om en resa där du får träffa den viktigaste personen i ditt liv – dig själv.
Hon berättar och lär ut konsten att krossa glastak, betongväggar och bromsklossar och vända varenda motgång till tillgång och framgång. “Det är dags att vi tar makten över våra liv”13.45 - 14.15 Amelia Adamo 
Amelia Adamo är en av landets mest välkända publicister och är flerfaldigt belönad journalist.

Amelia berättar om sin om sin livsresa mot toppen, från förort, blåmärken, död, med farliga kurvor och smärtsamma dikeskörningar till ett jobb som blev till ett kvinnorparadis.14.20 - 14.50 Louise Sand
Louise var under många år en firad handbollsstjärna i landslaget. Endast 26 år gammal avslutade hon i år sin karriär. I föreläsningen ”Mitt liv äger ingen” berättar Louise om de svårigheter hon upplevt genom åren som adopterad, mörkhyad och homosexuell.
15.00 - 15-30 Emelie Schepp
Tre år i rad har författaren Emelie Schepp utsetts till “Årets deckarförfattare”.
På MeWoman i Norrköping berättar hon om vägen till framgången, utmaningarna längs vägen och tankarna bakom den omåttligt populära serien om åklagare Jana Berzelius.
   Föreläsningstider Linköping den 5 Oktober

Konsert & Kongress Öppetider 10.00 - 17.00


10.30 - 11.00 Jenny Fagerlund

Succé författaren Jenny Fagerlund, (Drömstigen, Med hälsning från Båstad och 24 goda gärningar) medverkar på MeWoman och berättar om sin författargärning och sin nya roman. Ett litet steg på vägen
11.05 - 11.30 Anna Jansson

Anna Jansson romaner har sålt i 4 miljoner exemplar. Böckerna om Maria Wern har dessutom gått som en bejublad tv-serie. Träffa Anna på MeWoman och lyssna på hennes föreläsning och träffa henne i författarhörnan.
11.35 - 12.00 Sofia Antonsson

Så får du magen i balans. 

Sofia berättar om IBS och mag-tarmsjukdomar. Du får lära dig om hälsotrender som gluten, fibrer och probiotika, samtidigt som du får konkreta verktyg för att förbättra hälsan med enkla förändringar. 

12.05 - 12.40 Amelia Adamo  
Amelia Adamo är en av landets mest välkända publicister och är flerfaldigt belönad journalist.

Amelia berättar om sin om sin livsresa mot toppen, från förort, blåmärken, död, med farliga kurvor och smärtsamma dikeskörningar till ett jobb som blev till ett kvinnorparadis.
13.45 - 14.15 Mattias Nordkvist

Mattias Nordqvist gestaltar ”den svinige mannen med makt” Gustav Löwander  i SVT´s prisbelönta serie- 

- Vår tid är nu. Mattias föreläser och berättar om serien, sin egen roll och hur kvinnans frigörelse är en sån viktig del i denna prisbelönta serie som där säsong tre startar i slutat ev september. 

14.30 - 15.00 Emelie Schepp
Tre år i rad har författaren Emelie Schepp utsetts till “Årets deckarförfattare”.
På MeWoman i Norrköping berättar hon om vägen till framgången, utmaningarna längs vägen och tankarna bakom den omåttligt populära serien om åklagare Jana Berzelius.
15.05 - 15.35 Louise Sand
Louise var under många år en firad handbollsstjärna i landslaget. Endast 26 år gammal avslutade hon i år sin karriär. I föreläsningen ”Mitt liv äger ingen” berättar Louise om de svårigheter hon upplevt genom åren som adopterad, mörkhyad och homosexuell.

Utställare på MeWoman i Norrköping och Linköping

MeWoman

Vad händer på MeWoman

För alla tusentals besökare..

Mässan öppnar kl 10.00 i respektive ort. 

  • Modevisningar arrangeras på ett uppbyggt podie under två tillfällen på mässan
  • Föreläsningarna startar kl 10.15 och håller på hela dagen med inbjudna föreläsare som  varvas med utställarnas egna föreläsningar.  
  • Artistuppträdanden från kl 10.30 på stora scenen
  • Många utställare från skilda kategorier på varje ort informerar och erbjuder sina tjänster och produkter (Direktförsäljning är tillåtet på mässan)
  • Servering med dryck och mat håller öppet från 10.00 till 17.00
  • MeWomen arrangerar tävlingar och auktioner under dagen för alla besökare

Arrangera er egna
aktivitet eller föreläsning

FULLSATT/ Linköping & Norrköping

Inga fler föreläsningstider finns att tillgå för utställare och samarbets-partners. 

Föreläsningar och andra aktiviteter


På Mewoman kommer det att finnas flera föreläsningssalar som samlar ett utbud av olika typer av föreläsningar och aktiviteter.


Här har ni som utställare möjligheten att arrangera er egna föreläsning eller annan aktivitetet i samband med er bokning av monterplats. Vi marknadsför samtliga föreläsningar i våra kommunikationskanaler. 


Vi från Mewoman kommer att arrangera ett enskilt föreläsningsprogram som kommer att att handla om kvinnors position i samhället där vi fördjupar oss i kvinnors rättigheter och tar upp frågor kring ett jämställt samhälle ur politiska, ekonomiska och sociala sammanhang. Mer information om programmet med föreläsare och ämnen kommer att presenteras löpande.